← Bekijk alle ondernemers

Patrick Prinz, Kaldi Arnhem

“Met mijn fiets bezorg ik de bestellingen dezelfde dag nog aan huis.”

Sinds het najaar van 2019 run ik de koffie speciaalzaak van Kaldi in Arnhem. In deze zaak draait het eigenlijk om drie dingen: koffie, thee en koffiezetapparaten. Hier kun je terecht voor een heerlijk kopje vers gezette koffie of thee met een lekker taartje of een tosti erbij. Natuurlijk verkopen wij ook geweldige koffiezetapparaten en koffie per kilo aan zowel particulieren als aan horeca-ondernemers.

Het Kaldi concept vind ik echt ontzettend leuk. De mensen drinken hier koffie, vinden het lekker en kunnen de koffie of de koffiemachine ook direct kopen. Vooral de Jura en de EMC koffiemachines zijn echte paradepaardjes! Om de locatie beter onder de aandacht te brengen zijn we ook gestart met een super leuke barista cursus die heel goed loopt.

Ik ben ‘nieuw’ in de horeca, maar dit is iets wat ik heel graag doe vanwege het contact met mensen. De Weverstraat is een leuk klein straatje met fijne collega ondernemers, waardoor ik elke dag echt zin heb om aan het werk te gaan. Nu werk ik hier nog alleen, maar ik verwacht in de toekomst wel personeel nodig te hebben. Want bij de verkoop van een koffiemachine trek ik gerust een uurtje uit om alles goed uit te leggen en dan moeten andere klanten die binnenkomen toch ook worden geholpen.

Kaldi Arnhem pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier