← Bekijk alle ondernemers

Ivo Mullink, Iveau Burgers

"We doen waar we goed in zijn, en dat zijn burgers."

Met mijn horeca achtergrond en werkervaring in binnen en buitenland, vroeg Gijs Burgers, die ik al 25 jaar ken, om voor hem een pand in Arnhem te gaan bekijken dat leeg stond. Helaas was dat pand niet iets wat hij zocht maar van het één kwam het ander en uit de gesprekken die volgden kwam het idee om samen iets te beginnen. We hadden meerdere concepten bedacht, waaronder de ‘burgerbar’. Zoiets bestond nog niet in Arnhem en zo zijn we gestart met Iveau Burgers. Een prima locatie aan de rand van het centrum, met een tuin achter het pand, een terras ervoor en binnen voldoende ruimte. We hebben bewust voor het concept ‘burger en wijn bar’ gekozen zodat het geschikt is voor een breed publiek.

We richten ons echt op vleesburgers die vervaardigd zijn van verschillende rassen en delen van het rund. We hebben bijvoorbeeld Black Angus, Simmentaler of Gasconne burgers, die allemaal hun unieke smaak hebben. Op de Horecava in Amsterdam hebben we zelfs al driemaal de prijs voor de lekkerste hamburger van Nederland gewonnen! Op onze kaart kun je lezen van welk rund de burger is gemaakt. Voor de mensen die niet zo van vlees houden, hebben we ook vegaburgers en zelfs een visburger. Dat is totaal iets anders, maar toch met de echte burger beleving. Verder hebben we ook wat bar food, kleine hapjes voor bij de borrel. Onze gevarieerde wijnen komen vooral uit Frankrijk en Italië maar we hebben ook wel wijnen uit Australië en Zuid-Afrika.

Hoewel we een brede doelgroep hebben, bestaat de belangrijkste doelgroep uit mensen van tussen de 25 en 40 jaar oud. Ook komen er hier veel gezinnen met wat oudere kinderen, die soms gezellig opa en oma meenemen. Dat is tekenend Arnhem en voor ons concept, er is hier voor ieder wat wils. Arnhem is gemoedelijk, je kunt hier nog bij elkaar terecht en dat is fijn.

Iveau Burgers pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier