← Bekijk alle ondernemers

Marloes en Harm van der Togt, Het Kookeiland

“Wij wisten 25 jaar geleden al dat dit de leukste straatjes van Arnhem zouden worden.”

In 1995 zijn wij begonnen met onze kookwinkel en we verkopen werkelijk alles wat in de keuken nodig is, behalve de keuken zelf. Toen we hier begonnen was er nog geen kookwinkel in Arnhem. En omdat onze affiniteit bij koken en bakken ligt en we echte Arnhemmers zijn, was het voor de hand liggend hier te beginnen. We zochten echt iets in dit stukje van Arnhem. Toen we hier kwamen was deze straat net opnieuw ingericht en waren wij één van de eerste ondernemers in deze straat.

Wij onderscheiden onszelf door de kwaliteitsproducten en natuurlijk onze service. Waar we zelf erg veel plezier van hebben is het sous-vide apparaat, waarmee je gerechten tot in de perfectie kunt garen. Ook de vlijmscherpe messen van Kai Shun zijn geweldig om mee te werken. Maar de koekenpannen en braadpannen worden toch wel het meest verkocht. En sinds kort zijn bijna alle producten ook in onze webshop te koop.

Het leukste aan ondernemen in de ‘7 Straatjes’ van Arnhem is de 100% fijne connectie met alle ondernemers en de ondersteuning van elkaar. Dat is echt een begrip. Eigenlijk is deze leuke buurt gewoon een klein dorp in een stad!

Het Kookeiland pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier