← Bekijk alle ondernemers

Tom Verkuijl, Hemels

"Ontbijt, lunch of high tea: bij Hemels waan je je in de 7e hemel."

Tot twaalf jaar geleden heb ik fulltime in de horeca gewerkt maar na het afronden van mijn studie Bedrijfskunde ben ik in de financiële dienstverlening terecht gekomen. Als je éénmaal in de horeca hebt gewerkt, dan blijft dat altijd wel kriebelen en zo ook bij mij. Toen ik zag dat Hemels te koop stond was er voor mij weinig nodig om de beslissing te maken en het te kopen. Omdat ik hier voorheen als gast wel eens kwam, wist ik al dat het een leuke zaak was waar potentie in zit. Per 1 oktober 2020 mag ik mij dus eigenaar noemen van Hemels. Samen met het team bouwen we verder aan Hemels. We kijken uit naar de toekomst met veel mooie avonturen in het vooruitzicht!

Hemels is een fijne plek waar je ongedwongen kan eten en drinken. Je kan hier terecht voor een heerlijk ontbijt met bijvoorbeeld wentelteefjes of pancakes, maar ook voor de lunch hebben veel lekkere herkenbare producten. En niet te vergeten onze Hemels high tea, een diversiteit aan huisgemaakt zoete en hartige lekkernijen.

We hebben twee ervaren patissiers die al onze taarten zelf maken – van bruidstaart tot verjaardagstaart – waaronder ook glutenarme- en vegan opties. En als dat nog niet genoeg is hebben we heerlijke huisgemaakte truffels! Ons vaste assortiment aan producten is sinds een paar maanden online te bestellen via onze website, enorm fijn dat onze gasten op elk gewenst moment van Hemels kunnen genieten. De betrokkenheid van onze gasten is hartverwarmend!

Onze producten proberen we zoveel mogelijk lokaal in te kopen. We hebben sinds dit jaar ons eigen merk koffie en thee. Dit is een bewuste keuze geweest omdat we willen weten wat we aanbieden en dit willen doen op een eerlijke en duurzame manier. We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met Hemels, dit doen we onder andere door onze koffie en thee ook te verkopen aan andere horeca-ondernemers en bedrijven.

Ondernemen in de 7Straatjes is bijzonder. De ondernemers zijn betrokken en de gunfactor is groot. Arnhem is een leuke en gezellige stad, het is niet zo massaal als in andere grote steden. Er is hier een grote diversiteit aan ondernemers met ook kleinere speciaalzaken. De natuur is hier prachtig, het is gemoedelijk en toegankelijk, in Arnhem is gewoon alles te vinden!

Hemels pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier