← Bekijk alle ondernemers

Simone & Harry van Duren, Harry van Duren Design Clothes

"Voor ieder wat wils en altijd uniek."

We hebben beiden de modevakschool gevolgd en Harry is daarna naar de mode academie gegaan. Later zijn we vanuit huis onze zaak begonnen en het is alweer 27 jaar geleden dat wij hier in de Kortestraat zijn gestart met onze winkel en het atelier. Harry is voornamelijk bezig met het bedenken en ontwerpen van de modellen en ik adviseer en help de klanten in de winkel.

Wij maken kleding in opdracht en op maat voor veel vaste klanten maar ook voor mensen die zomaar eens binnenlopen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht als je een jurk hebt, die niet meer te verkrijgen of versleten is, om deze na te laten maken. Onze eigen modellen worden meestal maar in serie van drie gemaakt omdat we de items graag uniek willen houden. Als jouw maat er niet bijzit, kunnen we het natuurlijk wel op maat voor je maken. Hoewel er in de winkel eigenlijk alleen dameskleding te zien is, maken we ook herenkleding op maat.

Onze collectie in de winkel vullen we aan met ingekochte items zoals gebreide jurken en truien en verschillende accessoires. Ook hebben we inmiddels veel ervaring met het maken van kostuums voor theater- en musicalgezelschappen. In zo’n geval benadert de ontwerper van de musical ons met tekeningen en wij maken de patronen en de kledingstukken. Zelfs grote productiemaatschappijen als Joop van den Ende en Holiday On Ice weten ons te vinden!

Onze doelgroep is heel erg uiteenlopend. Er komen hier mensen tussen de 20 en de 70 jaar oud, vanuit alle windstreken en ook vanuit het buitenland. Dat mensen bij ons (terug)komen, komt voornamelijk door mond-op-mondreclame en omdat wij kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Vooral sinds de komst van de bibliotheek, de Albert Heijn en het hotel om de hoek, worden wij ook sneller gevonden. Bovendien is het fijn dat de gunning tussen de ondernemers in de Kortestraat groot is waardoor we flink kunnen samenwerken in de meest gastvrije straat van Arnhem.

Harry van Duren Design Clothes pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier