← Bekijk alle ondernemers

Rien Motshagen, Gamba Seafood

“De voorliefde voor de haring zit er al een paar generaties in.”

Wat ooit begonnen is met mijn opa, die in 1935 al vaatjes haring verkocht en in 1951 samen met mijn vader en een haringkar de boer op ging, groeide uit tot een mooi bedrijf met meerdere viswinkels. Toen mijn vader ermee stopte heb ik de andere winkels verkocht en ben ik met één winkel verder gegaan, omdat ik graag zelf weer tussen de klanten wilde staan.

Het belangrijkste wat ik heb meegekregen van mijn vader is, als je iets verkoopt aan een klant dan moet hij terugkomen. Bij de inkoop kijk ik dus naar kwaliteit, die moet gewoon goed zijn. Wij verkopen onder andere super kwaliteit haring, eersteklas wilde zalm, roodbaars, schelvis, poon en nog veel meer. Onze lekkerbekjes en kibbeling zijn gemaakt van echte kabeljauw. Verder verkopen we paella, heerlijke
vis- en kreeftensoep en in ons restaurantgedeelte komt de hoge kwaliteit van de vis mooi tot zijn recht in de verse sashimi.

Het ondernemen in Arnhem is leuk omdat ons product voor alle lagen van de bevolking toegankelijk is. Zelf sta ik graag achter de haringbar, dat geeft me de mogelijkheid om echt contact met de klanten te maken, ik ken dan ook veel mensen bij naam. Het contact met de andere ondernemers verloopt ook heel fijn. Ik werk hier elke dag nog met veel plezier en wil voorlopig nog niet stoppen.

Gamba Seafood pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier