← Bekijk alle ondernemers

Ellen Suykerbuyk, Even naar Sofietje

“Hier is gewoon alles net even wat leuker.”

Eind 2014 zijn wij hier in de Wielakkerstraat begonnen met ‘Even naar Sofietje’. Dit is een cadeauwinkel waar ook mensen met een verstandelijke beperking werken. Mijn partner Erik en ik hebben beiden een zorgachtergrond en begeleiden hen ook. In deze winkel vind je allerlei hebbedingetjes voor jong en oud met het accent op kwaliteitsspeelgoed voor jonge kinderen.

In de Koningstraat hebben wij nog een winkel, ‘Baby Sofie’, waar we producten en babykleding verkopen voor baby’s tot 1 jaar. En eind 2020 zal er een nieuwe zaak worden geopend, een mix van de twee huidige winkels, waarna we de bestaande winkels zullen gaan afbouwen. Buiten dat we nu onder meer bekend staan om ons uitgebreide assortiment kaarten, spelletjes van bijvoorbeeld het Franse merk Djeco en andere cadeau-artikelen, hebben wij een wel héél speciaal item in de zaak.

Erik schrijft namelijk ook avontuurlijke kinderboeken met Sofietje in de hoofdrol. Zo is er ‘Sofietje en het geheim van de kikker’ en ‘Sofietje en de suikerbuikjes’. Welke avonturen die suikerbuikjes beleven, dat moet je absoluut zelf komen bekijken in onze te openen nieuwe winkel! Ook hier zullen de vaste klanten en de toeristen weer terecht kunnen voor ons uiteenlopende assortiment en een gezellig praatje.

Even naar Sofietje pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier