← Bekijk alle ondernemers

John & Ingrid Pricken, Eetcafé Sint Jan

"Eetcafé Sint Jan is een café zoals een café bedoeld is."

Ingrid en ik hebben elkaar ontmoet tijdens ons werk bij de Struisvogelbar. Daarna zijn we voor onszelf begonnen in Café de Prick in de Varkensstraat. En in 1997 hebben we hier op het Jansplein Eetcafé Sint Jan overgenomen. Hoewel het aanbod van de lunch in het begin allemaal nog vrij simpel was, een uitsmijter of een tosti, hebben wij dat later flink uitgebreid. Nu staan we vooral bekend om onze kwalitatief hoogwaardige dagverse keuken, zowel voor de lunch als voor het diner. Ook vinden we het belangrijk dat de gasten nooit lang op hun bestelling hoeven te wachten. Zo kun je, als je hier komt lunchen, er zeker van zijn dat je op tijd weer terug bent op je werk.

Op onze kaart vind je heerlijke specialiteiten zoals kipsaté, huisgemaakte soepen, salades, de beroemde bal gehakt maar ook geweldige spareribs en seizoensgebonden gerechten. Sint Jan is een café zoals een café bedoeld is, dit is een plek van ontmoeting en gezelligheid, waar je heerlijk een hapje kunt eten met je gezin of kunt borrelen met vrienden. Wij organiseren geen uitbundige feesten maar elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij een leuke pub quiz. We hebben veel vaste gasten en ook de liefhebbers van speciaalbieren weten ons te vinden. Op de tap hebben we 8 soorten speciaalbier, 2 soorten pils en daarnaast hebben we zo’n 30 soorten speciaalbier per fles.

Arnhem is flink veranderd in al die jaren dat we hier wonen en werken. Vroeger was het een strijd om iets voor elkaar te krijgen, als het om vergunningen ging, nu is dat gelukkig allemaal een stuk soepeler en wordt er beter doorgepakt. Het contact met de andere ondernemers is goed en als er iets georganiseerd wordt, doen we gewoon mee. Als geboren en getogen Arnhemmer is Arnhem echt mijn stad!

Eetcafé Sint Jan pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier