← Bekijk alle ondernemers

Sjoukje Koop, Dreamdresses

“Voor elke gelegenheid vind je hier je droomjurk.”

Dreamdresses aan het Jansplein is echt een winkel die is meegegroeid met de trends. Vroeger had ik een winkel met hippie-achtige spullen, nu heb ik de focus gelegd op een winkel met alle soorten gala-, feest- en trouwjurken. Voor werkelijk elke speciale gelegenheid kun je hier een jurk vinden.

Ik geniet er vooral van als hier jonge meiden binnenkomen, samen met hun moeder of zelfs met hun oma erbij, om hier hun galajurk uit te komen kiezen. Die stralende gezichten, alsof ze een trouwjurk komen uitzoeken. We verkopen ook veel jurken aan koren, met carnaval zijn de prinsessenjurken natuurlijk heel populair en er is ruime keuze aan jurken voor bruidsmeisjes. Verder ben je hier aan het goede adres voor als je bijvoorbeeld geen standaard jurk zoekt als je gaat trouwen, voor prachtige business dresses maar ook voor rouwkleding.

Mensen komen werkelijk vanuit het hele land naar deze winkel, we zijn ook wel een beetje een trekpleister voor Arnhem. Als ze bij ons een jurk komen uitzoeken, maken ze er meteen een leuk dagje uit van. Arnhem is gewoon een leuke stad, heeft veel te bieden en de ligging is heel centraal!

Dreamdresses pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier