← Bekijk alle ondernemers

Luuk & Wiebe de Haan, De Visbroertjes

"Met zoveel keus aan verse vis, vis je bij ons nooit achter het net!"

Doordat we in een viswinkel werkten en men dacht dat de zaak van ons was, werden we benaderd met de vraag of we ook aan catering deden. Eigenlijk was dat toen nog niet het geval, maar we hebben toch de klus aangenomen. Zo is het balletje gaan rollen en zijn we in 2011 begonnen met ons cateringbedrijf. We werden vooral gevraagd voor festivals en partijen en om oesters te steken op bruiloften. Toen we in 2017 hoorden dat dit pand aan de Steenstraat vrij kwam, hebben we besloten om een eigen winkel te beginnen. We doen nog steeds wel catering, maar een stuk minder dan voorheen. Nu hebben we wat meer regelmaat in ons leven. Vooral als je ook een gezin hebt wil je niet meer elk weekend of veel avonden van huis zijn.

We zijn hier met zijn tweeën begonnen en ondertussen hebben we een team van 10 man rondlopen. We verkopen alle soorten verse vis en je kunt hier ook met een lekker glas wijn genieten van wel 6 à 7 verschillende oesters die uiteenlopend van smaak zijn. Vooral de ‘fruits de mer’ zijn nu heel erg in trek, een echt luxeproduct waar je niet veel aan hoeft te doen en waarmee je thuis goed mee voor de dag kan komen. Verder zijn we naarstig op zoek naar een andere (tijdelijke) locatie waar we mensen van onze verse visjes kunnen laten genieten. Dus als je nog wat weet…

Ondernemen in de Steenstraat is vooral leuk omdat het publiek zo divers is. We zijn ook lid van de ondernemersvereniging en er worden altijd leuke projecten georganiseerd. We kijken er naar uit om met een kraampje deel te nemen aan de gezellige Steentjesmarkt. Verder zijn we ook te vinden op Instagram en Facebook waar je een leuke indruk krijgt van onze zaak en meteen de aanbiedingen in de gaten kunt houden.

De Visbroertjes pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier