← Bekijk alle ondernemers

Chris de Heer, Chocoladebar Quetzal

"Puur, melk, wit, bij chocoladebar Quetzal weet je dat je goed zit."

Al sinds mijn 18e werk ik in de horeca, maar na de geboorte van mijn zoontje had ik de kriebels om iets voor mijzelf te beginnen. Na een bezoek aan een andere Quetzal zaak, wist ik dat deze combinatie van horeca en chocolade een gat in de markt voor Arnhem kon zijn. Zodoende ben ik op 1 november 2017, als franchiseondernemer, hier aan de Weverstraat gestart met dit Belgische concept. Leuk om te weten is dat de naam ‘Quetzal’ ook de naam is van de god van de cacao bij de Azteken.

Buiten dat we 100 verschillende soorten chocolademelk op de kaart hebben staan, kun je hier ook terecht voor heerlijke smoothies en milkshakes. Verder natuurlijk voor koffie, thee, fris, bier en wijn én verkopen we 26 verschillende soorten bonbons. Dagelijks bakken we verse brownies waar iedereen gek op is. Vanzelfsprekend kun je hier ook chocolade fonduen of gezellig een high tea doen. Naast pancakes, wafels en flensjes hebben we ook vier verschillende soorten tosti’s voor de mensen die meer van hartig houden. Er is gekozen voor een ruime opstelling in de zaak, zodat ook mensen met een rolstoel of met een kinderwagen makkelijk naar binnen kunnen. We hebben een voorziening om je kind te verschonen en er is een speelhoekje voor de kids.

Onze doelgroep is heel divers en we hebben naast de vaste gasten ook veel toeristen uit het buitenland. Mijn Duits is ieder geval een stuk beter geworden sinds ik hier werk! De Weverstraat is echt een hele leuke straat met een grote variatie van ondernemers die elkaar helpen waar het kan. Arnhem is gewoon een leuke stad voor een dagje uit, het is divers en overzichtelijk. Hoewel ik hier niet meer woon, is Arnhem is wel mijn stad!

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier