← Bekijk alle ondernemers

Wolter de Bes, Caspar

"Ouderwets genieten in een trendy setting."

Na verschillende studies te hebben geprobeerd, die niet voldeden aan mijn verwachtingen, ben ik fulltime in de horeca gaan werken bij mijn toenmalige bijbaan. Zo ben ik doorgegroeid naar bedrijfsleider van een café. Later heb ik Café Meijers gekocht en door flink te netwerken kwam ik op de radar van Volkshuisvesting, die hier in het Modekwartier een hotel gingen bouwen en iemand zochten die op de begane grond een café-restaurant zou gaan runnen. Sinds 2012 zijn we hier met dit stadscafé begonnen als huiskamer voor de wijk Klarendal. Bij ons kun je terecht voor ontbijt, lunch, koffie met gebak en een borrel, we hebben gewoon alles in huis maar net iets minder groot opgezet als een grand café.

Hier is iedereen welkom en onze klantenkring is dan ook heel divers. Wij serveren pub food gerechten zoals heerlijke spareribs, kalfsvlees burgers maar ook kikkererwten burgers, die trouwens nog vaker worden besteld dan de vleesburgers. We hebben ook wisselgerechten die je qua smaak en opmaak wat meer aan de restaurant setting doen denken. Onze producten kopen we als het kan lokaal in, zoals het vlees bij De Groene Weg of de vis die bij de Visbroertjes vandaan komt. Buiten onze grote keuze uit verschillende soorten tap- en flessenbier, hebben we ook onze eigen bieren. Het CC-tje is vooral een groot succes. Voor alle bekende merken sterke drank, schenken wij een alternatief en we hebben ook een eigen gin, die citroengras, gember en piment als hoofdsmaken bevat.

Eigenlijk heeft alles wat we hier verkopen, zoals de koffie, de thee, de koekjes en nog veel meer, een eigen verhaal. Net zoals de inrichting van ons café dat tot stand is gekomen door verschillende Arnhemse ontwerpers waaronder, Tejo Remy en René Veenhuizen, Mark Ooms, Ineke Hans en producten van Weltevree. Het is heel leuk om onze gasten daarover te vertellen en dat combineert ook heel goed met deze plek in het Modekwartier. Dat op zichzelf ook al een unieke en bijzondere plek is. Arnhem is fantastisch, we hebben zelfs een Slechtvalk die je vanaf ons terras vaak op de toren kunt zien zitten.

Caspar pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier