← Bekijk alle ondernemers

Edwin Oonincx & Eva Wolvenne, Café Verheyden

"Midden in de binnenstad, in alle rust genieten van een fantastische ambiance en heerlijke gerechten."

In 2010 ben ik hier aan de Wezenstraat begonnen, nadat ik een jaar daarvoor mijn croissanterie had verkocht. Ik was nog steeds getriggerd door de horeca maar wilde geen lunchroom meer. Toen ik zag dat dit pand te koop stond leek me dat een mooie uitdaging. Het had een goede naam, een prachtige stadstuin en een extra verdieping met veel mogelijkheden en potentie. Later heb ik ook de studio aan de overkant overgenomen en samen met de ruimte op de verdieping biedt dat vooral veel mogelijkheden voor het vieren van trouwerijen en verjaardagen of het houden van bedrijfsuitjes, recepties, workshops en vergaderingen.

De menukaart met onze klassieke gerechten zoals spaghetti met verse pesto, onze huisgemaakte paté, uiensoep en tiramisu, wordt maandelijks aangevuld met gerechten die seizoensgebonden zijn. Uiteraard wordt alles bereid met verse ingrediënten en wordt alles huisgemaakt, wat het net een stukje spannender maakt. Café Verheyden is ook een begrip als het gaat om verse oesters. De wijnkaart wordt regelmatig aangepast en we serveren vier goede huiswijnen van bijzondere kwaliteit. Naast onze vaste gasten komen hier ook veel mensen die werkzaam zijn bij de gemeente, de rechtbank of de provincie en weten de bedrijven ons ook goed te vinden. Mensen vinden het vooral heel leuk dat wij onze tafels nog dekken met echt linnen, dat geeft een klassieke uitstraling.

De laatste jaren is deze omgeving flink opgefleurd met verlichting en bloembakken, vooral ’s zomers geeft dat een fantastische uitstraling. In Arnhem gebeurt veel rondom cultuur en kunst en daar zijn we heel blij mee, want de bezoekers van de culturele evenementen, de musea en de schouwburg, komen ook naar ons toe. We hebben met veel ondernemers in de binnenstad goed contact, komen bij elkaar over de vloer en spreken met iedereen, dat maakt ondernemen in Arnhem heel aangenaam.

Café Verheyden pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier