← Bekijk alle ondernemers

Milan Scholten en David van Tuil, Bar Florian

"Van een goede kop illy koffie tot een gezellige kwartaalborrel, bij ‘Florian’ kan het allemaal."

Nadat ik in 1998 mijn diploma als banketbakker had behaald en een korte periode als zodanig had gewerkt, ben ik later bij Café Verheyden gaan werken. Ik heb daar alle fasen doorlopen: afwassen, tappen, feestjes organiseren en runnen, noem maar op! Ik ben daar als het ware opgegroeid. Het café was van de ouders van Roderick en toen Roderick ‘Bar Florian’ begon, heeft hij David en mij meegenomen om de keuken te starten. Toen ik later uiteindelijk bedrijfsleider was en eigenlijk nog meer wilde, hebben David en ik in 2011 samen Bar Florian overgenomen.

Bij Bar Florian is iedereen welkom. ’s Ochtends komen hier mensen die aan het shoppen zijn even voor een kop koffie met gebak en rond het middaguur komen er mensen voor de lunch. Later kun je hier terecht voor een borrel, een diner, of voor een gezellige avond met een drankje. David kan heel goed koken en in onze keuken bereiden we vooral de klassieke, mediterrane en Franse gerechten. We doen ook catering, dat kan ook gewoon bij mensen thuis voor heerlijke hapjes of een diner. We nemen ook jaarlijks deel aan het unieke culinaire event ‘Arnhem Proeft’.

De Jansplaats heeft de laatste jaren wel wat weg gekregen van een horecaplein. Daardoor kunnen we samen mooie dingen oppakken als het gaat om feestjes organiseren. Zoals bij het EK, het WK en de Jansplaats Koningsplaats. Verder organiseren wij ook al heel lang de ‘Kwartaalborrel’. Een gezellig feestje waar we iedere keer iets speciaals van proberen te maken met een goede DJ of een leuke act. Als ik door de stad loop, kan ik op elke hoek van de straat een praatje maken omdat ik hier zoveel mensen ken. Ondernemen in Arnhem is heel divers!

Bar Florian pagina

← Bekijk alle ondernemers

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier