Het Mantelzorgcompliment als dank, speciaal voor jou

Bekijk hier de deelnemers

Je hebt een Mantelzorgcompliment gekregen in de vorm van een Dit Is PAS Arnhem cadeaukaart ter waarde van € 175,00. Deze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 75 Arnhemse winkels, horecagelegenheden, attracties en culturele instellingen. Maar ook bij een aantal thuiszorginstellingen.

Mantelzorgcompliment Arnhem als Arnhemse cadeaukaart

Mantelzorgers nemen vaak langdurig en intensief de zorg op zich voor een familielid, partner, vriend/vriendin of kennis. Het Mantelzorgcompliment is een blijk van waardering van de gemeente voor de inzet van de Arnhemse mantelzorgers. Ook wil de gemeente het welzijn bevorderen van de mantelzorger én van degene die de zorg ontvangt.

Het Mantelzorgcompliment heeft een waarde van € 175,00 en kan in de vorm van een Dit is PAS Arnhem cadeaukaart aangevraagd worden. Bij deze cadeaukaart krijgt de ontvanger allerlei extraatjes. Met de cadeaukaart kunnen producten en diensten worden betaald bij de meer dan 75 aangesloten ondernemers en organisaties in Arnhem.

Dit is Pas Arnhem als Mantelzorgcompliment is een initiatief van gemeente Arnhem in samenwerking met Platform Binnenstad Arnhem.

Waar kun je het Mantelzorgcompliment besteden?

Het Mantelzorgcompliment is te besteden bij alle Dit is PAS Arnhem-acceptanten. Het aanbod is zeer divers: van hulp in de huishouding tot een cultureel uitstapje, van een sieraad van een juwelier tot dagelijkse boodschappen bij twee Arnhemse filialen van de Jumbo.

Het saldo op deze cadeaukaart hoeft niet in één keer te worden afgerekend. Dat kan ook gedeeltelijk of bij meerdere acceptanten. Jouw saldo kun je altijd controleren via onderstaande knop. Op deze cadeaukaart zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Veel deelnemers bieden extraatjes in de vorm van een korting of een cadeautje. Daardoor is de Arnhemse cadeaukaart in praktijk méér waard dan € 175,00. De aangesloten ondernemers willen daarmee duidelijk maken, dat ook zij de mantelzorgers van harte ondersteunen.

 

Mantelzorgcompliment aanvragen Bekijk hier de deelnemers

Saldo checken?

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier