25 juni 2021

Tuimel & bounce (3+) | Danstheater AYA

Jeugdtheater

Velperbinnensingel 10

6811 BP Arnhem

Plan je route Website

BAM, daar kukel je weer om! Best moeilijk om in balans te blijven. En niet alleen als je een peuter bent… De dansers in de hiphopvoorstelling Tuimel & Bounce zijn supersterren als het gaat om vallen. Gelukkig stuiteren ze ook weer terug. Een speelse voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar waar de liefde voor de hiphopcultuur vanaf spat.

Als kind veranderen er steeds dingen in de wereld om je heen. Van klein tot groot. Je gaat naar de opvang, er komt een nieuw broertje of zusje of misschien hebben je ouders ruzie. Het gebeurt allemaal om je heen zonder dat je er invloed op hebt. Opgroeien is verschrikkelijk spannend. Het is vallen en opstaan. Ontdekken en uitproberen. En daar kunnen hiphoppers ook wat van. De dansers vallen, tuimelen, stuiteren en groeien. En het decor groeit op wonderbaarlijke wijze met hen mee.

Na het succes van Hip Hop Hoera maakt choreografe Honey Eavis deze keer een voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar. Met twee ijzersterke urban dansers in een ‘pop-up’ decor waar allerlei verrassingen uitpiepen en -klappen.

“Honey Eavis laat met haar voorstelling […] zien dat hiphop ook bij jongere kinderen goed aanslaat.” – Theaterkrant

Data

  • 25 juni 2021

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie