7 november 2021

StoryTrail stadswandeling Arnhem met verhalenverteller

Theater overig

Vertrek: Kortestraat 17

6811 EP Arnhem

Plan je route Website

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 7 november de StoryTrail stadswandeling Arnhem met verhalenverteller Phileas. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Arnhem – wát een stad is dat! Een stad zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Phileas de mooiste verhalen uit de geschiedenis van de Rijnstad tot leven.

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Verteller Phileas neemt je mee van de Grote Kerk naar het Duivelshuis, en van de Hel naar de Hemel. Ooit was dit het domein van machtige hertogen, wrede veldheren en geheimzinnige waarzegsters. Welke listen en lagen hebben zij beraamd om van Arnhem de machtigste stad van het land te maken? En wat is daar uiteindelijk van terecht gekomen? Je ontdekt het tijdens deze wandelende vertelvoorstelling, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

Data

  • 7 november 2021

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie