28 oktober 2021

Sprookjescircus

Circus

Park Sonsbeek Arnhem 1

6814BT Arnhem

Plan je route Website

De nomadische karavaan van Nicole & Martin komt naar het Sprookjesfestival! Al 22 jaar doorkruist dit Zwitserse theatergezelschap Europa met zijn rode trucks, houten woonwagens en Witte Tent. Ze hebben hun eigen theater dus altijd bij zich en wonen op de plek waar ze spelen. Hun publiek betoveren ze met een wervelende mix van theater, muziek en een flinke scheut acrobatiek. Tijdloze sprookjes vormen het gouden hart van hun shows – voor iedereen vanaf 4 jaar.
Sprookjes werden eeuwenlang mondeling doorgegeven. De gebroeders Grimm verzamelden er vele op papier in de 19e eeuw. Sinds 2005 worden deze diepe verhalen gerekend tot het UNESCO werelderfgoed. Nicole & Martin brengen ze op een manier die je zelden ziet: gloedvol, behendig, met humor en met heel veel liefde.

Van de Visser en zijn Vrouw
Dit sprookje spelen Nicole et Martin al sinds hun allereerste tournee door Europa, in vele talen, omdat het zo’n krachtig en tijdloos verhaal is. Je kent het vast, over een visser met een vrouw die nooit tevreden is. Nicole & Martin maakten er een magische voorstelling over, met een almaar woestere zee, een ijverige ober en natuurlijk vrouwtje Ilsebil die telkens weer iets anders wil. Een sprookje over jezelf trouw durven blijven met veel hilarisch kunst- en vliegwerk!

Data

  • 28 oktober 2021

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie