22 december 2023

Oshunmare Release Show “MIMAGIDU”

Concert

Willemsplein 1

6811 KA Arnhem

Release Show van het debuut album van Oshunmare genaamd MIMAGIDU.
Gesteund door Music Support Gelderland, Stroomversneller en bytrecs recordlabel is het album van Oshunmare tot stand gekomen.

Over “MIMAGIDU”
“MIMAGIDU” belichaamt de creatieve veelzijdigheid van Oshunmare en weeft een magische en boeiende klankwereld samen. Het album, dat 9 nummers bevat, neemt luisteraars mee op een sonische reis door verschillende emoties en muzikale stijlen. Van betoverende melodieën tot opzwepende ritmes, dit album is een kunstwerk van creatieve expressie en artistieke diepgang.

Release Show in Willemeen Arnhem
De release van “MIMAGIDU” zal groots gevierd worden met een exclusieve release show in Willemeen Arnhem op 22 December aanstaande. Deze speciale gelegenheid belooft een onvergetelijke audio-visuele ervaring te worden in samenwerking met visueel kunstenaar Jeroen Bevers. Live-uitvoeringen van nummers van het album worden vergezeld door visuele elementen die de muzikale reis van Oshunmare versterken. Mirte Engelhard, modeontwerper uit Arnhem, verzorgt de gehele garderobe.

Speciale Editie op 12″ Vinyl
Voor de echte muziekliefhebbers zal “MIMAGIDU” beschikbaar zijn in een beperkte oplage als speciale editie op prachtige light blue crystal marbled vinyl. Deze zeldzame en prachtige uitgave voegt een tastbare dimensie toe aan de muzikale ervaring en zal een waardevolle aanvulling zijn op elke vinylcollectie.

Met Steun van Music Support, Stroomversneller en Bytrecs
Het tot stand komen van “MIMAGIDU” werd mogelijk gemaakt dankzij de genereuze steun van Music Support (Poppunt Gelderland), Stroomversneller (Cultuur Academy) en Bytrecs. Deze organisaties hebben bijgedragen aan de creatieve reis van Oshunmare en haar team en hebben geholpen om dit opmerkelijke album tot leven te brengen.

Data

  • 22 december 2023

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier