11 juli 2020

Ook Danny Vera in Musis & Stadstheater

Cultureel festival

Velperbuitensingel 25

6828 CV ARNHEM

Plan je route Website

De programmering van ONS festival is bijna rond, via de website van Musis & Stadstheater is Danny Vera ft Dutch String Collective in de verkoop gegaan. Vera doet Arnhem aan op zaterdag 11 juli om 19:00 uur en om 22:00 uur. De kaartverkoop voor deze twee exclusieve shows is inmiddels gestart op www.musisenstadstheater.nl/dannyvera.

 

Kom met ONS genieten van Danny Vera!
De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Hij scoorde met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd door heel Nederland in het hart gesloten. Hij is niet meer weg te denken van de radio en kwam vorig jaar zelfs als hoogste binnenkomer binnen op nummer 4 in de Top2000 van Radio2.  

Danny Vera heeft als getatoeëerde, zachtaardige outsider de afgelopen jaren, naast de festivals en poppodia, ook de theaters weten te veroveren. Bij ONS in Musis & Stadstheater speelt hij zijn theatershow waarbij hij samenwerkt met het Dutch String Collective. Verwacht een intieme show met een rauw randje!

Het programma van ONS is naast Danny Vera bijna compleet met aankondiging van The Royal Dutch Scam en Introquiz.

 

Op zaterdag 20 juni om 12:00 uur start de verkoop van The Royal Dutch Scam – Celebrating the music of Steely Dan. Denk jaren ‘70, autoraam open, typisch route66 landschappen, omlijst door de rijke arrangementen, uitgesponnen melodieën en met blues doorspekte gitaarmuziek van Steely Dan.

The Royal Dutch Scam staat onder leiding van leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, misschien wel één van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten. Samen met zijn band, die je kent als muzikanten van Metropole Orkest, Marco Borsato, Trijntje, Michiel Borstlap, Alain Clark, Frank Boeijen, Ilse DeLange en Gino Vannelli delen ze een  diepgewortelde passie: het rijke oeuvre van Steely Dan wereldkundig maken. Tussen de nummers door ontpopt Van Gorp zich bovendien als fijnproever en connaisseur. Met sappige anekdotes en speelse analyses licht hij een tipje van de sluier op over de mystieke teksten en rock-poëzie, die Steely Dan zo kenmerken.

 

Op maandag start de verkoop van de Intro quiz op dinsdag 7 juli bij ONS in Musis.
De introquiz is een gezelligheidsmuziekquiz met als doel zoveel mogelijk intro’s te raden. Groepen mogen uit vier mensen bestaan en er is nagedacht over een gepaste afstand.  Shazam en dat soort apps zijn niet toegestaan, deelnemers moeten allemaal gaan graven in hun geheugen. Meezingen is altijd toegestaan, al weten we niet of we dat de 7de al heel hard mogen doen.

 

Over ONS

Festival ONS is 12 dagen cultuur in Musis & Stadstheater met iedere dag een onsje cultuur. In Musis worden maximaal 100 bezoekers per zaal toegelaten, in veilige looproutes, meerdere ingangen en op 1,5 meter afstand. Er wordt een jaren ‘ 20 nachtclub gevoel gecreëerd met tafeltjes en stoeltjes. Drankjes mogen mee de zaal in.

 

De naam ONS
Een ons is 100 gram en de maximale capaciteit vanaf 1 juli is 100 bezoekers, een festival van ONS, de stad Arnhem.

 

Overige programmering
Jett Rebel, Marcel van Roosmalen, Phion, The Kik, Liza Ferschtman, Daria van den Bercken, Pynarello, Klets Kindercabaret, Lavalu, Mell & Vintage Future, Alderliefste & friends, Popquiz en rondleidingen.

 

Musis & Stadstheater
Musis & Stadstheater Arnhem verbindt Arnhem met de rijkdom van kunst en cultuur, want cultuur maakt gelukkig! In onze twee huizen vertellen wij al meer dan 150 jaar oude en nieuwe verhalen: door muziek, theater en dans. We koesteren onze geschiedenis: Musis is de oudste actieve concertzaal van Nederland. We omarmen ook het nieuwe, actuele en diverse programma, gemaakt door gevestigde en jonge creatieve makers. Kunst en cultuur zijn altijd in beweging, daarom verleggen ook wij voortduren onze grenzen. Zo formuleren kunst en cultuur in onze huizen een antwoord op de actualiteit. Musis & Stadstheater verbindt zich met thuisstad Arnhem door bijzondere samenwerkingen die leiden tot een breed programma voor een breed publiek.

Data

  • 11 juli 2020

Filter op de kaart

Winkel

Categorie