Vanaf 1 juli 2020

ONS in Musis & Stadstheater

Theater overig

Velperbuitensingel 25

6828 CV ARNHEM

Plan je route Website

Musis & Stadstheater viert voorzichtig de heropening van zijn huizen in een 12-daags festival: ONS. Iedere dag concerten en voorstellingen voor maximaal 100 bezoekers. Hét huis voor de podiumkunsten in Arnhem verzekert veilige looproutes, getrainde horeca en natuurlijk op 1,5 meter afstand. Bij ONS staan onder andere Marcel van Roosmalen, Phion (voormalig Het Gelders Orkest), The Kik, Liza Ferschtman, Daria van den Bercken, Pynarello, Klets Kindercabaret, Lavalu, Mell & Vintage Future, Alderliefste & friends, Popquiz en rondleidingen. ONS is van 1 tot en met 12 juli in Musis, kaarten zijn verkrijgbaar vanaf maandag 15 juni, 12 uur via musisenstadstheater.nl/ons.

‘Na de lange noodgedwongen sluiting hadden de wens om dit culturele seizoen, samen met de stad, positief te eindigen. Dat leidde tot ONS, een culturele 12-daagse met iedere dag een voorstelling of concert in de zalen van Musis’, aldus Hans Verbugt, directeur Musis & Stadstheater. ‘We creëren een intiem jaren ’20 nachtclub-gevoel met tafeltjes en stoeltjes. Drankjes mogen mee de zaal in.’

Hoe veilig is het bij ONS?

De richtlijnen van de Rijksoverheid worden strict opgevolgd. Er is 1,5 meter afstand tussen de stoelen, ruime looproutes en getrainde horeca. De zalen in Musis hebben een capaciteit voor 750 tot 900 bezoekers en biedt genoeg ruimte voor 100 bezoekers, ook de foyers zijn ruim en verdeeld. Musis heeft een moderne luchtbehandeling met invoer van verse buitenlucht. Er zijn meerdere ingangen. Via de website, mailingen, posters en medewerkers worden bezoekers geïnformeerd over de richtlijnen.

De naam ONS
ONS is een festival van ons, de stad Arnhem, met een knipoog naar een ons, 100 gram en de maximale capaciteit van 100 bezoekers per 1 juli.

De programmering in het kort
Marcel van Roosmalen, Phion, The Kik, Liza Ferschtman, Daria van den Bercken, Pynarello, Klets Kindercabaret, Lavalu, Mell & Vintage Future, Alderliefste & friends, Popquiz en rondleidingen. In de komende dagen worden er nog meer namen aan de line-up toegevoegd.

 

Musis & Stadstheater
Musis & Stadstheater Arnhem verbindt Arnhem met de rijkdom van kunst en cultuur, want cultuur maakt gelukkig! In onze twee huizen vertellen wij al meer dan 150 jaar oude en nieuwe verhalen: door muziek, theater en dans. We koesteren onze geschiedenis: Musis is de oudste actieve concertzaal van Nederland. We omarmen ook het nieuwe, actuele en diverse programma, gemaakt door gevestigde en jonge creatieve makers. Kunst en cultuur zijn altijd in beweging, daarom verleggen ook wij voortduren onze grenzen. Zo formuleren kunst en cultuur in onze huizen een antwoord op de actualiteit. Musis & Stadstheater verbindt zich met thuisstad Arnhem door bijzondere samenwerkingen die leiden tot een breed programma voor een breed publiek.

Data

 • 1 juli 2020
 • 2 juli 2020
 • 3 juli 2020
 • 4 juli 2020
 • 5 juli 2020
 • 6 juli 2020
 • 7 juli 2020
 • 8 juli 2020
 • 9 juli 2020
 • 10 juli 2020
 • 11 juli 2020
 • 12 juli 2020

Filter op de kaart

Winkel

Categorie