21 december 2023

Kerstconcert met allure

Klassieke muziek

Rosendaalsestraat 27

6824 CA Arnhem

Wil je kerst voelen en wegdromen bij romantische kerstmuziek vol melancholie of weemoed? Luisteren naar klanken vanuit een ver verleden, uit landen als Engeland, Italie, Frankrijk? Prachtige gecomponeerde muziek van verleden heden en toekomst? Dan is dit concert iets voor jou. We openen de avond met Angele Dei van Ponchielli, vervolgens zullen we prachtige nummers als Norma Viene, de Casta Diva van Bellini, de Triomfi Amoren van Gluck, het Sanctus van Gounod en het prachtige For the beauty of the earth, van John Rutter ten gehoren brengen. Rachmaninov maar ook Rheinberger, Britten, Saint-Saens en Humperdinck. Natuurlijke de traditiegetrouwe liederen zoals Stille nacht.
Het GOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap) geeft een Kerstconcert met allure. Prachtige koorwerken en aria’s die op hun manier óók de warme en hoopvolle sfeer brengen die we in deze tijd van het jaar zo nodig hebben met zijn allen. Dit alles onder leiding van Hans Lamers met medewerking van onze concertpianist Chris Kok.
GOOG is een regionaal muziektheater-koor met haar wortels in het Arnhemse en omgeving. Het GOOG heeft een breed repertoire, waarvan de kern bestaat uit opera, musical en operette. Een koor vol beweging, waarin naast het geweldige koor, ook onze uitstekende solisten volop excelleren.

Data

  • 21 december 2023

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier