17 februari 2023

‘De winst van eerlijk delen’-tour

Lezing/Debat

Rijnstraat 42

6811 EX Arnhem

Lilian Marijnissen komt met Sinan Can naar Arnhem

‘De winst van eerlijk delen’-tour komt naar Arnhem. Op vrijdag 17 februari gaat Lilian Marijnissen in gesprek met Sinan Can over haar recent verschenen boek ‘De winst van eerlijk delen’. Een gesprek over de huidige tijd en de ideeën voor de toekomst. Singer-songwriter Niels Geusebroek (bekend van de hits ‘Take Your Time Girl’ en ‘Year of Summer’) zorgt live voor de muziek.

Een avond doorspekt met persoonlijke anekdotes, actuele feiten en keiharde argumenten. Waar heeft Nederland de verkeerde afslag genomen? En vooral: Hoe vinden we de weg terug? 

‘De winst van eerlijk delen’-tour doet verschillende steden in Nederland aan, waaronder Arnhem. Naast Sinan Can gaat SP-leider Lilian Marijnissen tijdens de touravonden over haar boek in gesprek met andere bijzondere gasten zoals Fidan Ekiz, Patrick Lodiers, Amber Kortzorg, Bram Douwes, Sander de Kramer en anderen.

De avond start vrijdag 17 februari om 20 uur in Theater aan de Rijn in Arnhem. Aanmelden voor de avond kan via dewinstvaneerlijkdelen.nl. De toegang tot de avond is gratis.

Data

  • 17 februari 2023

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier