10 december 2023

Cozy Country Christmas

Concert

Boekhorstenstraat 58

6828 DV Arnhem

Speciaal voor de donkere decemberdagen hebben The Heartstrings een hartverwarmend kerstconcert samengesteld. Helemaal in winterse kerstsfeer, maar nog steeds met hun welbekende heerlijke Americana sausje en loepzuivere samenzang. Tijdens het “Cozy Country Christmas”concert worden bekende kerstliedjes afgewisseld met verborgen parels en ook kunt u genieten van door henzelf geschreven Christmas songs.

The Heartstrings zullen alles uit de kast halen om u een heerlijke én warme middag te bezorgen.

De Americana-formatie The Heartstrings bestaat uit zanger/gitarist Tom Schraven en zangeressen Marijke Nuchelmans en Maartje Waanders. Zij worden muzikaal bijgestaan door Dennis Weelink op toetsen en percussie. De drie zangers, die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene en hun eigen albums hebben uitgebracht, besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor countrymuziek ontdekten.

Dit sprankelende kwartet staat bekend om hun loepzuivere samenzang: driestemmig en persoonlijk. Ze laten hun eigen visie los op bekende en minder bekende liedjes, geïnspireerd door Americana: popmuziek met country- en folkinvloeden. Zij treden daarmee niet alleen in het theater op, maar door het intieme en akoestische karakter van de show, worden ze ook regelmatig geboekt voor huiskamer-, tuin- en countrykerstconcerten.

The Heartstrings zullen alles uit de kast halen om u een heerlijke én warme middag te bezorgen.

Aanvang: 15:00 u
Kaarten: € 17,50
Reserveren: https://www.theaterhethof.nl/event/cozy-country-christmas/

Data

  • 10 december 2023

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier