20 juni 2021

Celebrating the Music of Steely Dan | Mike Boddé & the Royal Dutch Scam

Pop en Rock

Velperbinnensingel 15

6811 BP Arnhem

Plan je route Website

The Royal Dutch Scam, die bestaat uit de crème de la crème van sessiemuzikanten, overtuigt zelfs de meest cynische Steely Dan fanaten. Hou je van classic rock? Dan mag je dit unieke theaterconcert over Steely Dan natuurlijk niet missen!

Zelden is het iemand gelukt om de muzikale perfectie van studio-albums als ‘Gaucho’ en ‘Aja’ live op het podium te reproduceren. Toch slaagt de Nederlandse tienkoppige band The Royal Dutch Scam, onder leiding van de geliefde zanger Lo van Gorp, daarin.

Muzikant en tv-persoonlijkheid Mike Boddé neemt je mee op een zoektocht langs bekende hits minder bekende nummers van Donald Fagen en Walter Becker, zoals Rikkie don’t lose that number en Hey Nineteen.

Biografie
Mike Boddé is van alle markten thuis. Als pianist, voormalig cabaretier en stemmenimitator heeft Boddé zijn voet in de grond van entertainment gezet. Toen hij negentien jaar was, vertrok Boddé zelfs naar de Verenigde Staten om jazzmuziek te leren spelen. Na zijn studie heeft hij samen met Thomas van Luyn cabaret gemaakt, waarmee ze in 1991 verschillende keren prijzen hebben gewonnen. In 2016 hakte Mike Boddé de knoop door om zich echt volledig te focussen op muziek.

Data

  • 20 juni 2021

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie