Vanaf 7 juni 2023

Arnhem Architectuur Film Festival

Film

Audrey Hepburnplein 1

6811EH Arnhem

Stichting Dag van de Architectuur Arnhem organiseert, i.s.m. Focus Filmtheater, van 7 t/m 10 juni het Arnhem Architectuur Film Festival (AAFF). Een reeks van vijf boeiende, architectuur gerelateerde films omlijst door inleidingen en nagesprekken met aansprekende gasten. Tijdens het AAFF wordt de thematiek wonen belicht vanuit het perspectief van landschap, projectontwikkeling, architectuur en bewoners. Te zien is o.a. de meeslepende documentaire Five Seasons: The Gardens of Piet Oudolf en de documentaire Push, die de nieuwe, onleefbare stad onderzoekt. Bekijk het hele programma op www.focusarnhem.nl.

BUITENGEWOON
Het thema van de Dag van de Architectuur is ‘Buitengewoon’. Na jaren van quarantaine en thuiswerken is ons huis een prominentere plek gaan innemen in ons dagelijks leven. De vraag naar woningen is groot. Hoe zorgen we voor een kwalitatieve uitbreiding van het woningaanbod? Een uitbreiding die voorziet in steeds veranderende behoeften.

Op de Dag van de Architectuur – 10 juni – krijgen bezoekers de mogelijkheid diverse kwalitatieve, buitengewone woonlocaties in Arnhem te bezoeken. Woonlocaties waarbij met een positieve insteek een thuis is gecreëerd, passend bij de wensen en de identiteit van de bewoners.

PROGRAMMA AAFF
Woensdag 7 juni 19:00 De spelers van Oosterwold + inleiding
Donderdag 8 juni 19:00 Push + inleiding en Q&A
Vrijdag 9 juni 19:00 The Architect + inleiding
Zaterdag 10 juni 19:00 Five Seasons: the Gardens of Piet Oudolf + inleiding
Zaterdag 10 juni 21:15 City Dreamers + inleiding

Data

  • 7 juni 2023
  • 8 juni 2023
  • 9 juni 2023
  • 10 juni 2023

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier