Dit is PAS Arnhem cadeaukaart

Bestel 'm hier!

Te besteden bij meer dan 75 Arnhemse winkels, horecagelegenheden, attracties en culturele instellingen. Zo geef jij het mooiste uit Arnhem cadeau én steun je lokale ondernemers!

Aan wie geef jij Arnhem cadeau?

Dit is PAS Arnhem is een unieke cadeaukaart, leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. Want met Dit is PAS Arnhem kun je al bij meer dan 75 acceptanten terecht. Voor een nieuwe outfit, een gezellig etentje, een dagje dierentuin, een mooie voorstelling of je dagelijkse boodschappen. En bovendien: met deze Arnhemse cadeaukaart steun je ook de lokale ondernemers in Arnhem!

Mantelzorgcompliment

Het Arnhemse Mantelzorgcompliment wordt ook uitgereikt in de vorm van Dit is PAS Arnhem. Heb je een Mantelzorgcompliment ontvangen of wil je er één aanvragen voor iemand in jouw omgeving? Ga dan naar de pagina Mantelzorgcompliment voor meer informatie.

Mantelzorgcompliment

Dit is PAS Arnhem bestellen

Je kunt de cadeaukaart eenvoudig bestellen, direct afrekenen en laten bezorgen.

Wil je grotere hoeveelheden passen bestellen voor bijvoorbeeld een bedrijf of organisatie, heb je andere wensen of wil je als ondernemers acceptant worden van deze cadeaukaart?

Neem dan contact op via info@ditispasarnhem.nl.

Dit is Pas Arnhem is een initiatief van Platform Binnenstad Arnhem en Citymarketing Arnhem en is mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Arnhem. Op deze cadeaukaart zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Bekijk hier de deelnemers Bestel 'm hier!

Filter op de kaart

Type

Extra's

Kwartier