Kunst & Cultuur

Musis en Stadstheater Arnhem

Bezorgen mogelijk

  • Maandag12:00 - 17:00
  • Dinsdag12:00 - 17:00
  • Woensdag12:00 - 17:00
  • Donderdag12:00 - 17:00
  • Vrijdag12:00 - 17:00
  • Zaterdag12:00 - 17:00

Plan je route Winkel online

Acceptant Dit Is PAS Arnhem-pluim

Musis & Stadstheater Arnhem is het culturele hart van Arnhem met haar twee locaties: Musis en het Stadstheater. Musis is het oudste actieve concertgebouw van Nederland en het Stadstheater is een van de belangrijkste kerntheaters in ons land.

Wij verbinden Arnhem met de rijkdom van kunst en cultuur, want cultuur maakt gelukkig! In onze twee huizen vertellen wij al bijna 175 jaar oude en nieuwe verhalen: door muziek, theater en dans.

Musis & Stadstheater verbindt zich met thuisstad Arnhem door bijzondere samenwerkingen met bedrijven uit de regio en te dienen als evenementenlocatie. Tevens zijn wij initiatiefnemer van businessclub ‘DeCultuurclub’.

Kijk voor ons programma en de zakelijke mogelijkheden op onze website!

Adres en contact

Bezorgen aan huis of op kantoor

 

Geef een cadeaubon van Musis & Stadstheater. Een cadeau om naar uit te kijken!

Met de cadeaukaart van Musis & Stadstheater Arnhem geef je iets om naar uit te kijken: een avondje uit, even lekker lachen, ontsnappen aan de realiteit en weggeblazen worden door al het moois dat op onze podia te zien is.

Niet eerder was het gemis van cultuur zo voelbaar als in ‘coronajaar’ 2020. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon en is er binnenkort weer veel moois in ons huis te zien. Geef jezelf, je geliefde, familie of vrienden daarom een cadeau om naar uit te kijken: een heerlijke avond uit in Musis & Stadstheater Arnhem. Tip: kies voor de optie 'per post versturen' en je ontvangt de cadeaukaart in een feestelijke verpakking met persoonlijke boodschap thuis.

Koop je cadeaukaart hier!

In de etalage

Filter op de kaart

Winkel

Categorie