Kunst & Cultuur

Musis en Stadstheater Arnhem

  • Maandag12:00 - 17:00
  • Dinsdag12:00 - 17:00
  • Woensdag12:00 - 17:00
  • Donderdag12:00 - 17:00
  • Vrijdag12:00 - 17:00
  • Zaterdag12:00 - 17:00

Plan je route Winkel online

Musis
Musis. Het oudste actieve Huis voor Muziek van Nederland. Daar waar ’s werelds grootste artiesten acte de presénce geven en hebben gegeven. Veelvuldig in de architectuurprijzen gevallen en uniek in Europa. Ervaar letterlijk de ‘Vier Seizoenen’ door het zicht op het Musispark achter het podium. Met een vernieuwde en prikkelende programmering is Musis er voor iedereen: van klassieke muziek tot jazz en van dancefeesten tot wereldmuziek. Trotse thuisbasis van Het Gelders Orkest.
Programma zien of zaal huren? musisenstadstheater.nl

Stadstheater Arnhem
Podium van en voor de stad. Het huistheater van Toneelgroep Oostpool en Introdans. Aan het Musispark, nét buiten het winkelhart van Arnhem, vindt u Stadstheater Arnhem. Een plek die meer dan honderd jaar theatertraditie ademt en waar ieder seizoen ruim 250 nieuwe herinneringen worden gemaakt. In de Grote Zaal zetelt u in koninklijk blauw en in de vlakkevloerzaal kunt u genieten van vaak experimentele, gedurfde en intieme voorstellingen. Zowel toneel, cabaret, dans, kleinkunst, show als fysiek theater passeren afwisselend de revue in hét Stadstheater van Arnhem.

Premières van Toneelgroep Oostpool en Introdans vinden ook in het Stadstheater plaats. Daarnaast werkt het Stadstheater nauw samen met andere Arnhemse theaterpartners zoals het Posttheater, Generale Oost, ArtEZ hogeschool voor de kunsten en Keesen&Co.
Programma zien of zaal huren? musisenstadstheater.nl

Adres en contact

Filter op de kaart

Winkel

Categorie